ENN-Energie Neutraal, oftewel Energie Neutraal Noord Nederland, is in 2014 opgericht door Geert Veldhuis. 

 jarenlang  was  Geert Veldhuis werkzaam in de techniek en in de beursorganisatie. Sinds 2014 zet hij al zijn opgedane kennis en expertise enthousiast in om duurzame energie onder de aandacht te brengen. zowel bij particuliere als de zakelijke markt. De passie die hij al had voor duurzaamheid is met ENN-Energieneutraal werkelijkheid geworden.

Geert heeft een persoonlijke aanpak om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Bij voorkeur komt hij bij je langs op locatie. Zo kan hij de situatie ter plekke goed beoordelen. Dat is veel effectiever dan alleen adviseren vanaf een beeldscherm. Geert neemt je mee in de eventuele keuzemogelijkheden, geeft advies en beantwoordt al je vragen. Met onze specifieke software kan hij ook direct de mogelijke opbrengsten van verschillende opties tonen. de overzichtelijke offerte is na het adviesgesprek meteen beschikbaar voor je.

Omdat ENN- van korte lijnen houdt, is Geert jouw aanspreekpunt gedurende het hele proces tot en met installatie. ENN biedt Snelle levering en service in Drenthe, Groningen en Friesland.

Geert Veldhuis